Nieuw: Online Opslag. 3 maanden gratis uitproberen

Online Opslag - 25 mei 2012 - door Argeweb

Argeweb biedt een nieuwe dienst aan: Online Opslag.

De dienst Online Opslag
Met Online Opslag van Argeweb heeft u altijd en overal direct toegang tot uw documenten. Zie het als een online harde schijf die u overal via het internet kunt benaderen via een beveiligde website, smartphone of gewoon als extra schijf op uw computer.

Zo creƫert u eenvoudig extra opslag ruimte! Uw bestanden zijn dan altijd veilig opgeslagen voor het geval u een computercrash heeft. En belangrijk: uw data wordt dichtbij opgeslagen in vertrouwde Nederlandse datacenters. Dat is wat je noemt Opslag Oranje!

Opslag Oranje
Voor de lancering van de nieuwe dienst hebben wij Lange Frans, trouwe klant van Argeweb, gevraagd een nummer te produceren. Met het nummer Opslag Oranje met Michael Bryan is Nederland een mooie EK-song rijker. Dit nummer staat, samen met de videoclip en foto’s van achter de schermen, gratis op uw Online Opslag-account.

Gratis uitproberen
Wij bieden u de mogelijkheid om de dienst 3 maanden gratis te proberen! Ga naar argeweb.nl/opslag en vraag gratis een trial van 5GB aan. Binnen 5 minuten heeft u toegang tot uw account!

U kunt Online Opslag uitproberen zonder verdere verplichtingen. Uw account verloopt automatisch, tenzij u hem omzet naar een van onze pakketten met extra veel opslag:

Gratis EK-poster bij Dixons
Speciaal voor het EK hebben wij ook een speelschema-poster laten maken. Op deze poster kunt u alle standen bijhouden en de weg van Oranje volgen tot in de finale! Deze posters hebben wij vanaf vrijdag voor u klaarliggen bij alle Dixons filialen in het land. Vraag naar de EK-poster van Argeweb en u krijgt deze gratis mee. Mocht de poster op zijn of bent u niet in staat om naar een Dixons vestiging te gaan kunt u contact met ons opnemen. Dan sturen wij u een exemplaar toe.

Wij hopen dat u hiermee alvast goed in de EK-sfeer belandt en dat u behalve aan het EK ook veel plezier gaat beleven aan onze dienst Online Opslag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *