Herinstalleren Plesk via Power Panel

Bekeken: 1993 keer - Laatste update: 11 Nov 2015
Het herinstalleren van Plesk dient u binnen het Power Panel te doen.

Wanneer u bent ingelogd binnen het Power Panel van uw VPS ziet u de knop 'Stop'. Hier kunt u op klikken.Vervolgens krijgt u de melding dat het stop zetten van Plesk is gestart en u kunt hiervan de details bekijken door op 'Details' te klikken.Als u op 'Details' heeft geklikt, ziet u de status hiervan.


Vervolgens kunt u in het linkermenu naar 'Maintenance' gaan.


Als u op de pagina 'Maintenance' bent kunt u kiezen voor het tweede tabblad 'Reinstall' en vervolgens op 'Prepare to Reinstall' klikken.Vervolgens krijgt u een aantal opties in beeld:
Keep the existing Container contents: Als u deze optie aanvinkt wordt de data bewaard in de map /old. Deze map is toegankelijk via SSH.
Drop the existing Container contents:  Alle data zal worden verwijderd.

50.plesk.reinstall.server.sh: Als uw instellingen van Plesk bewaard dienen te blijven, dan kunt u deze aanvinken. Als u Plesk wilt resetten, dan hoeft u deze optie niet aan te vinken.

Password Options: Bij deze optie kunt u aangeven of de bestaande wachtwoorden bewaard dienen te worden of u kunt een nieuw wachtwoord instellen.


Als u de gegevens naar wens heeft aangevinkt/ingevuld kunt u op 'Next' klikken.Vervolgens kunt u op 'Reinstall' klikken en Plesk zal worden geherinstalleerd.Vervolgens krijgt u weer de mogelijkheid om op 'Details' te klikken, zodat u de status van de herinstallatie kunt bekijken.De herinstallatie is voltooid wanneer er bij beide opties 'Completed' wordt weergegeven. 

Na deze stappen dient u de container opnieuw te starten via het Power Panel. Vervolgens is de container weer in zijn geheel bereikbaar. Bekijk ons krachtige VPS aanbod.

1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW