Herinstalleren Plesk via Power Panel

Bekeken: 1757 keer - Laatste update: 11 Nov 2015, 10:15:39
Het herinstalleren van Plesk dient u binnen het Power Panel te doen.

Wanneer u bent ingelogd binnen het Power Panel van uw VPS ziet u de knop 'Stop'. Hier kunt u op klikken.Vervolgens krijgt u de melding dat het stop zetten van Plesk is gestart en u kunt hiervan de details bekijken door op 'Details' te klikken.Als u op 'Details' heeft geklikt, ziet u de status hiervan.


Vervolgens kunt u in het linkermenu naar 'Maintenance' gaan.


Als u op de pagina 'Maintenance' bent kunt u kiezen voor het tweede tabblad 'Reinstall' en vervolgens op 'Prepare to Reinstall' klikken.Vervolgens krijgt u een aantal opties in beeld:
Keep the existing Container contents: Als u deze optie aanvinkt wordt de data bewaard in de map /old. Deze map is toegankelijk via SSH.
Drop the existing Container contents:  Alle data zal worden verwijderd.

50.plesk.reinstall.server.sh: Als uw instellingen van Plesk bewaard dienen te blijven, dan kunt u deze aanvinken. Als u Plesk wilt resetten, dan hoeft u deze optie niet aan te vinken.

Password Options: Bij deze optie kunt u aangeven of de bestaande wachtwoorden bewaard dienen te worden of u kunt een nieuw wachtwoord instellen.


Als u de gegevens naar wens heeft aangevinkt/ingevuld kunt u op 'Next' klikken.Vervolgens kunt u op 'Reinstall' klikken en Plesk zal worden geherinstalleerd.Vervolgens krijgt u weer de mogelijkheid om op 'Details' te klikken, zodat u de status van de herinstallatie kunt bekijken.De herinstallatie is voltooid wanneer er bij beide opties 'Completed' wordt weergegeven. 

Na deze stappen dient u de container opnieuw te starten via het Power Panel. Vervolgens is de container weer in zijn geheel bereikbaar. Bekijk ons krachtige VPS aanbod.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW