Inloggen op uw Virtuozzo VPS

Bekeken: 2899 keer - Laatste update: 18 Sep 2018
Zodra u het e-mailbericht heeft ontvangen met uw inloggegevens van uw VPS, kunt u beginnen met het inrichten van de VPS

Via de volgende adressen kunt u op de VPS inloggen. Vervang 'uw IP-adres' door het IP-adres van uw VPS.

Power panel: https://uw IP-adres:4643/vz/cp
Plesk panel: https://uw IP-adres:8443/

Om u zelf aan te melden dient u de gebruikersnaam root te gebruiken en het aangegeven wachtwoord. Deze gegevens kunt u terugvinden in het e-mailbericht dat u heeft ontvangen met het onderwerp 'Aan de slag met VPS Virtuozzo'.

Als u bent aangemeld op de VPS dient u akkoord te gaan met de voorwaarden. Onderaan de pagina plaatst u een vinkje bij 'I agree to the terms of this license agreement.' en klik op 'Accept'.Wanneer u op 'Accept' heeft geklikt verschijnt bovenstaande pagina. Vul bij de hostname de domeinnaam in. Als u de VPS wenst te gebruiken voor meerdere domeinnamen dan dient u het IP-adres naar rechts te verplaatsen. Het IP-adres komt dan onder 'Shared IP addresses' te staan. Zodra u een wachtwoord heeft ingevoerd klikt u op de knop 'OK'.


Wanneer de bovenstaande informatie verschijnt, selecteert u de voor u juiste optie.


Vul uw gegevens in die worden gevraagd en klik op de knop 'OK'.Om de licentie die u per mail heeft ontvangen te installeren kiest u voor 'Install Key'. Zorg ervoor dat u de licentie op uw computer heeft opgeslagen. Zoek de licentie key op en druk op 'OK'.


Zodra de licentie is geaccepteerd kunt u gelijk een webruimte aanmaken voor uw domeinnaam. Bovenstaande zal worden weergegeven. Wanneer u de gevraagde gebruikersnaam en wachtwoord invoert wordt de webruimte op de VPS aangemaakt.


Als uw pakket is aangemaakt dan komt u in het plesk panel terecht. Vanaf hieruit kunt u de domeinnaam verder beheren en op het pakket een CMS systeem installeren zoals Joomla of Wordpress.


Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

Support