Inloggen op uw Virtuozzo VPS

Bekeken: 2899 keer - Laatste update: 18 Sep 2018
Zodra u het e-mailbericht heeft ontvangen met uw inloggegevens van uw VPS, kunt u beginnen met het inrichten van de VPS

Via de volgende adressen kunt u op de VPS inloggen. Vervang 'uw IP-adres' door het IP-adres van uw VPS.

Power panel: https://uw IP-adres:4643/vz/cp
Plesk panel: https://uw IP-adres:8443/

Om u zelf aan te melden dient u de gebruikersnaam root te gebruiken en het aangegeven wachtwoord. Deze gegevens kunt u terugvinden in het e-mailbericht dat u heeft ontvangen met het onderwerp 'Aan de slag met VPS Virtuozzo'.

Als u bent aangemeld op de VPS dient u akkoord te gaan met de voorwaarden. Onderaan de pagina plaatst u een vinkje bij 'I agree to the terms of this license agreement.' en klik op 'Accept'.Wanneer u op 'Accept' heeft geklikt verschijnt bovenstaande pagina. Vul bij de hostname de domeinnaam in. Als u de VPS wenst te gebruiken voor meerdere domeinnamen dan dient u het IP-adres naar rechts te verplaatsen. Het IP-adres komt dan onder 'Shared IP addresses' te staan. Zodra u een wachtwoord heeft ingevoerd klikt u op de knop 'OK'.


Wanneer de bovenstaande informatie verschijnt, selecteert u de voor u juiste optie.


Vul uw gegevens in die worden gevraagd en klik op de knop 'OK'.Om de licentie die u per mail heeft ontvangen te installeren kiest u voor 'Install Key'. Zorg ervoor dat u de licentie op uw computer heeft opgeslagen. Zoek de licentie key op en druk op 'OK'.


Zodra de licentie is geaccepteerd kunt u gelijk een webruimte aanmaken voor uw domeinnaam. Bovenstaande zal worden weergegeven. Wanneer u de gevraagde gebruikersnaam en wachtwoord invoert wordt de webruimte op de VPS aangemaakt.


Als uw pakket is aangemaakt dan komt u in het plesk panel terecht. Vanaf hieruit kunt u de domeinnaam verder beheren en op het pakket een CMS systeem installeren zoals Joomla of Wordpress.


Een .nl domein registreren? Eerste jaar slechts 0,95!
Check mijn domein